Mária & Mimis stúdiók

Mária & Mimis stúdiói észak Evia híres fürdővárosában, Lutra Edipsu-ban, vagy egyszerűen csak Edipsos-ban találhatóak, ahol a tengeri úszást egyedülállóan lehet ötvözni a termál vízben való kezelésekkel, hisz a gyógyvíz itt egyenesen a tengerbe csorog. A gyógyvíz összetételéről és Lutra Edipsu-ról ITT lehet olvasni.
Máriának és Mimisnek két apartmanházában lehet bérelni, a kettő egymástól pár lépés távolságra van. Az apartmanházak a település Jáltra felé eső szélén vannak, a kompkikötő mellett, azon a  részen, ahol a part homokos. Az A épület közvetlenül a homokos parton van, az út másik oldalán. A B épület a parttal párhuzamos utcában, pár lépésnyire az A-tól.
A épület

A szobák egyszerű berendezésűek: van bennük főzési lehetőség, kis sütővel és két főzőlappal, a szobákban klíma és ventilátor, meleg víz, nagy balkonok. Az emeleti apartmanok mindegyikéből a tengerre lehet látni. A ház elülső részén is vannak apartmanok, de az oldalsó részen lévőkből is részlegesen a tengerpartra, valamint a Jáltrai öblöt lezáró hegységre látni, ami még mindig Evia-hoz tartozik. Az emeleteken 2 és 3 ágyas stúdók vannak, melyek berendezését a következő képsoron lehet látni.


Abban az esetben ha a fenti képvetítés nem működne készülékeden, kérlek látogass el a KÖVETKEZŐ linkre a képek megtekintésének az érdekében

Az épület földszintjén három darab 5 ágyas stúdió van kialakítva, mindegyikben klíma, ventilátor, főzési lehetőség, hűtő, szekrény, éjjeli szekrények és egy fürdőszoba zuhanyzóval. A stúdió elülső fala üvegből van, belülről vastag függöny zárja el a belátást. A stúdió előtt asztalok, székek és pár lépésre a homokos part.


Abban az esetben ha a fenti képvetítés nem működne készülékeden, kérlek látogass el a KÖVETKEZŐ  linkre a képek megtekintésének az érdekében

Az épület aljában, a part menti úton kis családi taverna és mellette "ouzeri" vagyis tengeri falatokat és halat felszolgáló vendéglő működik. A tavernában minden nap nagy választék van hagyományos görög főtt ételekből, az ouzeriben pedig este kellemesen lehet sörözni pár falat tengeri herkentyű mellett, mindezek nagyon barátságos áron, főleg ha a vendég Máriáéknál száll meg.

A taverna:

A taverna közvetlenül az apartmanház bejárata mellett található


Minden nap nagy választék főtt ételekből


Törzsvendégeknek barátságos ár járAz ouzeri:Árak - A épület

Periódus
 Irányárak stúdió/éj 
 Elő- és utószezon
07/15 előtt
09/15 után 
Főszezon
07/15 - 09/15
Emeleti 2 ágyasok 25  30 
Emeleti 3 ágyasok 30  € 35 €
Földszinti 5 ágyasok 35  45 

Kérjük vedd figyelembe, hogy az árak a foglalás paramétereitől függően változhatnak. Minden esetben a pontos árat árajánlat keretében lehet igényelni ITT.

B épület

A B épület tulajdonképpen az A épület mögötti sarok után található, pár lépésnyire az előbbitől. Ugyancsak 2 és 3 ágyas stúdiókkal rendelkezik, ezek egy része a hátsó utcára néz, ahol az egész épületet egy óriási eukaliptusz fa árnyékolja be, más része a tenger felőli telekre, így innen a part egy részét is lehet látni. Egyszerű berendezésűek, de mindegyik tartalmaz klímát, ventilátort, a konyhasarokban egyszerű ételeket is el lehet készíteni.
Pár lépésnyire található az A épület előtti strandrész, mely homokos.A B épület stúdiói:
Abban az esetben ha a fenti képvetítés nem működne készülékeden, kérlek látogass el a KÖVETKEZŐ  linkre a képek megtekintésének az érdekében

Árak - B épület

Periódus
 Irányárak stúdió/éj 
 Elő- és utószezon
07/15 előtt
09/15 után 
Főszezon
07/15 - 09/15
2 ágyasok 25  30 
3 ágyasok 28  € 35 €

Kérjük vedd figyelembe, hogy az árak a foglalás paramétereitől függően változhatnak. Minden esetben a pontos árat árajánlat keretében lehet igényelni ITT.

Szolgáltatások:

* hetente egyszer lepedő- és törülközőcsere
*  ingyenes wi-fi
* parkolás a ház előtt

Jó tudni:

A szobákban minden megvan, ami egy rövid nyaraláshoz szükséges, azonban ha valaki rendszeresen a szálláson szeretne étkezni, a  legjobb ha hoz magával kempingfelszerelést, mert a konyharész szegényesen felszerelt!

Melyik átkelőnél lehet legoptimálisabban eljutni a szállásra?

A sziget északi részét 3 kompátkelő  vagy Athén felől a függőhíd  igénybe vételével lehet elérni. Részletek ITT.
Mária és Mimis a következő távolságokra van az átkelőhelyektől:

Agiokampos - Lutra Edipsu: 10 km, Szaloniki - Agiokampos - Lutra Edipsu: 286 km + az öböl
Szaloniki - Lutra Edipsu : 353 km + az öböl
Agios Georgios - Lutra Edipsu:  28 km, Szaloniki - Agios Georgios - Lutra Edipsu: 371 km + az öböl

A fentiek értelmében a javasolt átkelés a Glifa-Agiokampos kompátkelő.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves olvasó!
A megjegyzésed ellenőrzés után kerül ki a lapra. Köszönöm az észrevételed!