Samothraki-szállás

Olyan kérdést kaptam emailben, milyen szállást tudnék ajánlani Samothrakin és erre itt válaszolok, mivel másnak is hasznos lehet.

Aki követi a blogom, az tudja, hogy több bejegyzésben is foglalkoztam Samothraki-val, mivel anno ott nyaraltam és magával ragadott a hely. Nem foglalkozom szállásközvetítéssel ezen a  szigeten, de nagyon szívesen megosztom a képeket, amiket két szálláson készítettem.

Mindenképpen aki ide készül nyaralni, annak el kell olvasnia először a Samothraki-s beszámolóimat, persze ezzel nem kizárva sok más beszámolót, amik esetleg fellelhetők a neten.Tehát miután nagyjából tisztában van a  sziget jellegével, akkor eldöntheti melyik oldalon érdemes szállást keresnie, melyik felel meg az igényeinek.
Én magam a főváros és a Kipous közötti részen keresgélnék, de főleg a Therma és főváros közötti részen, azt hiszem nekem ez tetszene a legjobban.

Az első szállás ami nagyon nagyon tetszett, az Archontissa. Gyönyörű környezetben van, nagyon nagy kerttel amiről egyenesen a partra van a kijárás, ami köves. A szobák és maga az épület Küklád sziget jellegű, nekem nagyon tetszett az egész, úgy, ahogy van. Közel van a kempinghez, a Therma nevezetű helységhez, így a melegvízű forrásokhoz, és közel a Vathres-hez, a híres hegyi patak-medencékhez, melyek Samothraki fő látványosságai, az ókori misztériumok helyszíne után. A főváros, Chora vagy Samothraki innen kb. 20-25 perc kocsival.

Jöjjenek a képek:


 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves olvasó!
A megjegyzésed ellenőrzés után kerül ki a lapra. Köszönöm az észrevételed!