Észak Eviai forgatások, 1-4 epizód

Akik a konyhás blogomat olvassák, azok már tudják, hogy filmet forgatunk egy magyar filmes stábbal észak Evián. A film főzős úti film, vagyis minden epizódban lesz főzés és valamilyen táj, helység vagy egyéb érdekesség bemutatása. Megvan már 4 epizód, melyeknek a főzős részéről a konyhás bejegyzésemben lehet olvasni. Ezek az epizódok Limnit, Kimasi partot, Neos Pirgos-t és a Prokopi-beli oroszországi hitvalló Szent János templomát mutatják be. Limniről még lesznek más epizódokban is részletek.
Mivel sokan kérdezik, így hát előre válaszolok: a film nem tudom még melyik csatornán és mikor kerül levetítésre, mert még sok munka van vele, az év vége előtt beláthatóan nem lesz kész, sőt lehet folytatjuk, attól függően hogyan alakulnak a dolgok. Egy biztos, hogy 12 epizód észak Evián fog játszódni. A forgatási helyszíneken fényképezgetni is szoktunk, akinek ideje és energiája van erre, így ezekből a képekből mutatok most.
A képeket Csernai Árpád, Vinaji Árpád, Viktor Vulic, Giorgos Vyrinis és Elias Petrides készítették, többnyire igazán hidegnek számító, szeles, borús, esős napokon.

DAFNI falu
LIMNINEOS PIRGOS
PROKOPIJALTRA

KIMASI
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves olvasó!
A megjegyzésed ellenőrzés után kerül ki a lapra. Köszönöm az észrevételed!