Vaggelio C apartmanok


A Vaggelio ház Észak Évia egyik legismertebb üdülőhelyén, Agia Anna-n, vagy Agkali-n található. A ház közvetlenül a parton van, elülső apartmanjaiból a hosszú tengerpartra és a végtelen messzeségbe vesző Égei tengerre nyílik kilátás.
Tökéletes nyaralóhely azoknak, akik olyan helyen szeretnének nyaralni, ahol ne legyen tömegturizmus, de azért az esti szórakozásról sem mondanának le. Tengerparti fekvése megkönnyíti a nyaralást, elég egy fürdőtörülközővel pár lépcsőn lemenni és máris a parton találhatja magát a vendég. A rengeteg ernyős nyugágy ingyenesen illetve fogyasztás ellenében használható,  akár egész napra fentartható, és az augusztus 15-i napokat kivéve (kb. egy hét előtte és egy hét utána), soha nincsenek annyian itt, hogy ne lenne kényelmes férőhely mindenkinek. Megkönnyíti azok dolgát is, akik nem szívesen cipelik magukkal a nélkülözhetetlen napernyőt. A ház frontális részén, közvetlenül a parton, családi taverna működik. Parkolási lehetőség közvetlen a bejáratnál, a tengerre merőleges kisutcában.
Az apartman a ház oldalsó részén helyezkedik el, az első emeleten, kis balkonnal az utcácska fölött. Három kisebb légtérből áll:
* egy nappali-konyha-amelyből a balkon nyílik, és ahonnan részlegesen a partot is lehet látni, itt egy 1személyes fekvőhely található
* a fő hálószoba, egy dupla ággyal, ami nem különíthető el jól, illetve itt át kell menniük azoknak, akik a mosdóba igyekszenek. Ennek a szobának van egy nagy ablaka, ami a hátsó balkonra nyílik, mely az udvarra néz.
* egy fél szoba, amelyikben egy 1személyes ágy található. 

Az egyszemélyes ágyakat tartalmazó szobáknak, a főhálószoba felé becsukható ajtajuk van. A fürdőben a bevett szokással ellentétben, kád található és nem zuhanyzócsésze.
Az utcai balkonról a part egy részére lehet látni, valamint a szemben lévő dombra. Az apartman elég kicsi, pótágy a konyha-szobába helyezhető el, maximum még 1 személyre, tehát összesen 5 személyt tud elszállásolni. Nagy előnye, hogy a lépcsőkön lemenve rögtön a parton találja magát a vendég.Felszereltség: 
Légkondicionáló, TV, felszerelt konyha, kádas fürdőszoba, kis sütő 2 főzőlappal, nagy hűtőszekrény, asztal székekkel a balkonon és a konyhában is.

Videók:

Agia Anna faluból a tengerpartra
Agia Anna 2011
Agia Anna 2011-2


Árak  

 Periódus   07/14-ig   07/15-08/31   08/31-tól 
apt./éj 40  € 45  € 40  €

A fenti árak 2-4 személyre szólnak. Extra személy: +5 eur/éj. Foglalási feltétel: minimum 5 éjszaka.

Foglalás/Érdeklődés

  

3 megjegyzés:

 1. Miklósy Judit | 2011-08-07 10:47:06

  Kedves Ági! Nagyon jól éreztük magunkat, nagyon tetszett a sziget, jó volt látni, az igazi görög életet és életet. Köszönjük a segítséget anyukám útlevelével hazafelé már nem volt gond a határokon. Vágyunk vissza, mert itthon nincs túl jó idő, és már megszoktuk a 30 fok feletti hőmérsékletet, meg persze a tengerben való fürdőzést is. Tetszenek a receptjeid, a meggyes sütit megcsináltam akartam is mondani, de ott másról kellett beszélgetnünk. Egyébként nekem is van recept blogom Giuditta nyami nyami. Köszönünk mindent, és remélem még találkozunk Judit, Zsolt, Alex, Magdi

  VálaszTörlés
 2. Ordas család | 2010-08-11 16:54:34

  Kedves Ágnes és Jorgosz !
  Ismételten szeretnénk megköszönni kedvességeteket és azt a segítőkészséget , ami nélkül nem lehetett volna ilyen feledhetetlenül szép a nyaralásunk.
  Évia szigetét mindenkinek csak ajánlani tudjuk , mint ahogy ezt már meg is tettük ismerőseink körében.
  A változatos , gyönyörű táj, a békés falvak, a hangulatos kisvárosok, a kristálytiszta tenger minket elvarázsoltak.
  Számunkra fontos volt, hogy elérhető közelségben legyenek Görögország más fontos nevezetességei is. Két egy napos kirándulás során ellátogattunk Athénba és a Peloponnészoszi félszigetre. Hazafelé pedig útba ejtettük Thébát, Delphoit, Boldog Lukács kolostorát, a Parnasszosz hegységet, a Termophülei szorost, a Meteorákat, a Pindosz hegységet, az Olimposzt és Pellát is.
  A "benzin-bojkott" Trikalában ért minket, de a görög segítőkészségnek hála viszonylag hamar folytathattuk utunkat.
  Évia északi és középső részén is sokfelé kirándultunk, strandoltunk.
  Sok szép helyet megismertünk , és úgy érezzük szálláshelyválasztás szempontjából Agali nagyon jó döntés volt . Ebben is köszönjük a segítséget !
  A szállással és a szállásadóinkkal is elégedettek voltunk. Hármunknak teljesen kényelmes volt a "kis apartman".
  Ha valaki kifejezetten az apartmanban, pihenéssel szeretné tölteni a nyaralását, azt lehetséges, hogy zavarnák a belső udvaron folyó munkálatok, szagok.
  Nekem például tetszett, hogy életközelből pillanthattam be egy igazi görög taverna kulisszái mögé.
  Szállásadóink szorgalmas munkája, a család együttműködése kívülállóként tiszteletet és szimpátiát keltett bennem.

  Köszönettel kívánunk nektek a munkában és a magánéletben egyaránt minden jót !
  Ordas család : Ildikó, Ági, András

  VálaszTörlés
 3. Kindli Tünde Békéscsaba | 2010-08-10 13:15:03

  Kedves Ágnes! Nagyon örülök, hogy módunk volt Agia Annán nyaralni! Az egész sziget gyönyörű, nagyon kedvesek, barátságosak az emberek. Önnek is szeretném megköszönni a sok információt, amivel ellátott minket. Én nagyon sokszor jártam már Görögországba, de állítom,hogy eddig ez az egyik legszebb hely, amit láttam. Remélem, lehetőségünk lesz a jövőben még Evián nyararni! Üdvözlettel: Tünde

  VálaszTörlés

Kedves olvasó!
A megjegyzésed ellenőrzés után kerül ki a lapra. Köszönöm az észrevételed!