Vaggelio A apartmanok


A Vaggelio ház Észak Évia egyik legismertebb üdülőhelyén, Agia Anna-n található. A ház közvetlenül a parton van, elülső apartmanjaiból a hosszú tengerpartra és a végtelen messzeségbe vesző Égei tengerre nyílik kilátás.

Tökéletes nyaralóhely azoknak, akik szeretnének a tömegturizmustól eldugott helyen nyaralni, de azért az esti szórakozásról sem mondanának le. Tengerparti fekvése megkönnyíti a nyaralást, elég egy fürdőtörülközővel pár lépcsőn lemenni és máris a parton találhatja magát a nyaraló. A rengeteg ernyős nyugágy ingyenesen használható és az augusztus 15-i napokat kivéve, soha nincsenek annyian itt, hogy ne lenne kényelmes férőhely mindenkinek. Megkönnyíti azok dolgát is, akik nem szívesen cipelik magukkal a nélkülözhetetlen napernyőt. A ház frontális részén, közvetlenül a parton, családi taverna működik. Parkolási lehetőség közvetlen a bejáratnál, a tengerre merőleges kis-utcában.
Az A típusú apartmanok a ház elülső részén részén helyezkednek el. Nagy, tágas apartmanok, hálószobával, nappalival, amerikai típusú konyhával és balkonnal, melyről fantasztikus kilátás nyílik az Égei tengerre. Hálószobáik a belső udvar fele vannak, így a part zaja nem zavarja a pihenni vágyókat.
Felszereltség: 
Légkondicionáló a hálószobában, TV, felszerelt konyha, kádas fürdőszoba, kis sütő 2 főzőlappal, nagy hűtőszekrény, asztal székekkel a balkonon és a konyhában is.
Árak

 Periódus   07/14-ig   07/15-08/31   08/31-tól  
Apt./éj 60 € 75 € 60 €

Foglalási feltétel: minimum 5 éjszaka.Foglalás/Érdeklődés

Videók:

A videó a 2 szobás apartmanban készült, melyben ehy hálószoba és egy alvásra is berendezett nappali található.


Az alábbi videó pedig a két hálószoba+nappali felállású apartmanban készült.


Egyéb videófelvételeink:


1 megjegyzés:

  1. Kánai László | 2010-07-11 21:01:07

    Kedves Ágnes! Hazafelé még útba ejtettük Erdélyt, (Udvarhelyen a IX.Szejke-fesztivált), úgyhogy most értünk Budapestre. Nagyon köszönünk mindent! Nagyon jól éreztük magunkat. Valóban a sziget északi részének legszebb része Agia Anna. Limni, Mandoudi, Agios Nikolaos is szépek voltak, de a legjobb "Szent Anna" volt! Vendéglátóink is nagyon kedvesek voltak, nekik is köszönünk mindent! Először jártunk a szigeten, de biztos, hogy nem utoljára! További szép nyarat! Laci, Lilla és a gyerekek.

    (a hsz.-t emailben kaptam/megj. a szerkesztő)

    VálaszTörlés

Kedves olvasó!
A megjegyzésed ellenőrzés után kerül ki a lapra. Köszönöm az észrevételed!