Thanasis apartmanház - Agios Nikolaos


Thanasis apartmanháza az Ellinika faluhoz tartozó Agios Nikolaos part-menti településen található. Több stúdiót foglal magába és egy meisonette típusú lakást.

Mindegyik stúdióhoz a következők tartoznak: 
egy dupla ágy, egy db. egyszemélyes ágy és igény esetén egy kinyitható ágy. Mindegyik stúdióban van klíma, ezenkívül minden lakáshoz tartozik edényekkel felszerelt konyhasarok, külön fürdőszoba zuhanyzóval, folytonos meleg víz-szolgáltatás, balkon. A balkonokon műanyag asztal és székek találhatóak, a kilátás a gyönyörű kék tengerre esik, szemben Skiathosz és a Pontikonisi szigettel.

Az egyetlen meisonette a házban egy olyan apartman, mely nem mondható kimondottan kényelmesnek, azonban több fekhellyel rendelkezik. Belső kacskaringós vaslépcső vezet fel a két hálószobába, egyikben van egy dupla ágy, a másikban két egyszemélyes ágy. A fenti két hálószobában nincs klíma, viszont az ablakaik pont szemben vannak, így ha ezeket mindkét szobában kinyitják, akkor elegendő légmozgás keletkezik. A fenti két háló csak alvásra alkalmas, ugyanis a plafon nagyon alacsonyan van, egy felnőtt ember nem tud egyenesen közlekedni, gyerekeknek azonban jó buli lehet. Mindkét hálónak van ajtaja, a közöttük lévő kis előszobából nyílik a fürdő és ide érkezik fel a lépcsőn közlekedő. A lenti részen van egy nappali, amerikai jellegű konyhával, melyben egy kinyitható kanapé áll és így még 2 fekhelyet biztosít.

Árak

2015 05/01-05/30 & 10/01-10/31 06/01-06/30 & 09/01-09/30 07/01-07/15 & 08/21-08/31 07/16-08/20
Studió 35 € 40 € 45 € 50 €
Meisonette 40 € 45 € 50 € 60 €

1 megjegyzés:

  1. Kedves Ági!
    Szerencsésen hazaértünk. Hanna még délelőtt kissé lázas volt, de utána elmúlt és jól viselte az utazást. A taxis sztrájkkal, csak az utolsó Tessalonikihez legközelebb eső fizetőkapunál találkoztunk, nem kellett fizetni a kapunál és integettek a fiatalok /őszintén nem értem a lényegét ennek a megmozdulásnak/. Sajnos a makedón-szerb, és szerb-magyar határon másfél-másfél órákat kellett várnunk. Rengeteg svájci rendszámú török vendégmunkással találkoztunk. szemben pedig jöttek lefelé a németországi törökök. Nisnél 3,5 km hosszú volt a fizető kapunál a sor. A tanulság a szombati váltásokat kerülni kell. Görög idő szerint reggel 6-kor indultunk, és éjjel 4-re érkeztünk haza. Még egyszer köszönünk mindent! Isten áldását kérjük családotokra.
    Jelenfi istván | 2011-08-07

    VálaszTörlés

Kedves olvasó!
A megjegyzésed ellenőrzés után kerül ki a lapra. Köszönöm az észrevételed!