Sofia két külön szobás apartmanjai

Még egy 2 szobás apartman maradt szabadon 2018 főszezonjában, érkezés augusztus 19-től, napi 50 eur/éjszaka 4 személyre. (napelemes meleg víz, wifi, felszerelt konyha, 100 m a parttól)

Szofia apartmanháza egy régebbi épület, mely 100 lépésre van a strandtól. 
A házban 3 db. emeleti, 4-5 férőhelyes, 2 külön hálószobás apartman van, valamint egy földszinti 2 légteres apartman, melyben van egy hálószoba, nappali kinyitható kanapéval melyen 2 gyermek kényelmesen elalszik. A lenti lakrésznek ezenkívül van egy nagy, mindennel felszerelt konyhája, nagy hűtőszekrénnyel. 

Az udvaron nagyon kellemes az esti hűvösben a vacsorázás, hűsölés. Sétára az alig 100 lépésnyire kezdődő parti sétány alkalmas, mely kilométernyi hosszú és kávézók, tavernák szegélyezik a parttal ellentétes oldalát. 

Miért Sophia?

A Sofia ház észak Evia egyik legjobb partján található. A parttól mindössze 100 lépésnyire. Én azért laknék itt, mert a lakások nincsenek közvetlenül a parton, ez pedig azt jelenti, hogy tudnék pihenni, nem ranadlíroznának folyton az ablakaink alatt. De azért is laknék itt, mert ezek régimódi apartmanok, vagyis kényelmesek. Két külön hálószobával rendelkeznek és külön konyhával, tehát tulajdonképpen három légteresek és ugyanolyan, sőt olcsóbb árban mint a két légteresek! A hálószobákat egymástól folyosó választja el, nem kell senkinek máson átgyalogolnia, ha mosdóba szeretne menni. A konyha is nagy és bőven vannak szekrények, nem kell mindent zacskókban, dobozokban tartani és közöttük bukdácsolni.


Kinek ajánlom?

2-3 családos társaságoknak és gyerekes családoknak. Az emeleten 3 db. lakás van, melyeknek az ajtója egy közös előszobába nyílik. Kitűnő ez egy 3 családos társaság részére! De gyerekes családoknak is mennyire jó, hogy a gyerekek külön hálószobában aludhatnak, rendes ágyon és nem kinyitható kanapén.

Mi az, ami különlegesen jó?

A part. Durva homokos, nagyon széles, nagyon hosszú, a víz különlegesen selymes, meleg, csodálatos kis öblök a közelben.
Tényleg csak ajánlani tudom:)

Árak

Periódus 05/01-06/30
&
 09/01-10/31 
07/01-07/14 
&
08/31-08/31
 07/15-08/30 
Emeleti apartmanok 30 € 50  € 55 €

Az árak 4 személyre, apartman/éjszaka és minimum 5 nap szállásra vonatkoznak.

Foglalás/Érdeklődés

Videók:
Agia Anna faluból a tengerpartra

Agia Anna 2011

Agia Anna 2011-2


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves olvasó!
A megjegyzésed ellenőrzés után kerül ki a lapra. Köszönöm az észrevételed!