Sandra apartmanház


A Sandra ház egy, a közvetlenül Limni közelében fekvő 200 éves olajfaligetben felépített apartman-komplexum, mely 3 épületből és egy nyári, nyitott színházból áll. Itt nyaranta többnyire Magyarországi és kelet Európai szimfonikus zenekarok szoktak vendégszerepelni. 

Az apartmanok a 3 épületben vannak elosztva. A tengerhez közelebb eső két kisebb épület mindegyikében van:
* két 4 ágyas, galériás stúdió az első emeleten,
* két 3 ágyas stúdió a földszinten. 

A két első épület mögötti részen, a színházhoz közelebb eső főépületben, magasított földszinten még 3 db. 3 ágyas stúdió, valamint 2 db. 2 ágyas stúdió található.

A stúdiók rendezettek, tiszták, jó minőségűek, bennük klíma, TV készülék, az emeletiek kilátással a tengerre, konyhafülkéjük felszerelt.

Étkezés: önellátó, takarítás, ágyneműcsere: 3-4 naponta.Csoportoknak esettől függően adunk árajánlatot!

Periódus  06/01-06/30   07/01-07/25   07/26-08/20   08/21-09/14   09/15- 
Stúdió 2 szem.
35  € 45  € 60  € 45  € 35  €
Galériás 4 szem. 40  € 55  € 70  € 55  € 40 €

Minimum foglalás: 7 éjszaka.

Érdeklődés/Ajánlatkérés

Videók:

Sandra ház: udvar, recepció, szobák, part, színház

Strand:
A komplexumhoz tartozó strandrész észak Évia egyik legjobb és leghíresebb partszakasza, az un. Kochili, avagy kagyló. A part apró kavicsos és a tenger - ahogyan azt Limniben a látogató megszokhatta, általában mozdulatlan. A parton két beach-bar is a vendégek kényelmét szolgálja. A tengerpart és a házak között mindössze egy aszfaltút húzódik.


KÜLÖNLEGES AJÁNLAT  -  Csereprogram zenészeknek


Concert Theatre és a Sandra Apartmanok tulajdonosai, a nyári Cohilia Festival rendezői, egyedül játszó zenészeket, vagy kisebb (30 személyig) zenekarokat hívnak meg a Cohilia Fesztiválon történő részvételre. 

A részvételi ajánlat az itt eltöltött napok alatt fedezné a zenészek félpanziós étkezését. A résztvevő zenészek a fenti képeken látható apartmanokban laknak, a pár méterre lévő tengerben fürödhetnek. 

A meghívás és a Cohilia Fesztiválon való részvétel feltétele, a Fesztivál Művészeti Igazgatójának, Giorgos Konstantinou zongoristának koncert felajánlás az Önök városában!

A kitűnő, Magyarországon tanult zongoristáról a Giorgos Konstantinou FB oldalon vagy a Giorgos Konstantinou website-n olvashatnak.


Várjuk jelentkezésüket a cohiliafestival@gmail.com  címen!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves olvasó!
A megjegyzésed ellenőrzés után kerül ki a lapra. Köszönöm az észrevételed!