Philoxenia*** hotel


A Philoxenia hotel egy új, szépen karbantartott épület. A Chalkidától, Évia fővárosától 10 km-re lévő Lefkandi nevű településen található. Lefkandi híres a haltavernáitól hemzsegő tengerpartjáról. A szobákhoz tartozó nagy balkonokról a tenger és a hegy szépségeiben lehet gyönyörködni. Habár hotel, de minden szobához tartozik edényekkel felszerelt konyha. Több szoba van, ahol mozgássérülteket tudnak vendégül látni.

Kapacitás:
Az összesen 29 lakrész közül 14 egy légterű stúdió  15 pedig "Family", vagyis két légterű apartman. 


Felszereltség:
A szobák a következőkkel rendelkeznek: konyha, széf, nagy hűtőszekrény, telefon, TV, tűzérzékelő, tusolóval ellátott fürdőszoba, elektronikus zárak, ingyen internet, nagy balkonok.
Az igényes, kulturált környezetet a szabadtéri medence is kiegészíti, mely mellett a Pool Bar kínálja a különböző kávékat, italokat és könnyű ételeket (pizza, meleg szendvics, stb.). 
A recepció melletti Lobby Bar is kávéval, itallal, snack-okkal várja a vendégeket, az első emeleti vendéglőben pedig büfé jellegű bőséges reggelit szolgálnak fel. A 4 és 8 személyes liftek úgy lettek kialakítva, hogy mozgássérült embertársaink is tudják azokat használni.Árak

Előszezonban 2 személyes apartman reggelivel 65 eur-tól

Főszezonban 2 személyes apartman reggelivel 70 eur-tól

Athéni repülőtéri transzfer, 1 út 75 eur

Árajánlat kérés


1 megjegyzés:

 1. Hajnal György | 2010-07-31 19:35:25
  Szia!
  Na,megvolt a nagy görög körutunk amelynek a második állomását neked köszönhetjük.Az Evia szigeti Hotel Philoxenia és benne ez a fantasztikusan nagy és légkondicionált apartman pazar volt a reggelivel együtt. Onnan továbbindultunk a nyaralás megkoronázásaként a Meteorákhoz.Ott becheckoltunk egy kempingbe,hogy onnan majd reggel hazaindulunk. A görög élményeinket kissé beárnyékolta a benzinszállítók sztrájkja,úgyhogy még plusz két nap kényszerpihenő düh és harag vegyült a szép élmények közémire nagy nehezen hozzájutottunk 30 liter benzinhez amivel már elértük Macedóniát. Ezt leszámítva minden jó volt, amit 2 hét alatt meg lehet nézni Görögben azt mi megnéztük. Háztól házig 5410 km !! -t tettünk meg! A görög emberek mindenütt rendkívül kedvesek voltak az éttermi és és bolti árak nem vészesek, a benzin viszont csillagászati.A kemping vezetője fél napot azzal töltött hogy benzint szerezzen nekünk, sajnos neki sem sikerült de végül tőle kaptunk fülest ,hogy lesz üzemanyag délután valamelyik csöpp kis benzinkúton.
  Nagyon köszönünk neked is mindent, bátran ajánlunk minden ismerősünknek!!!!
  További jó munkát ,jó egészségett és sok-sok elégedett turistát kívánunk, sokkal többet mint az idén!!!

  KÖSZÖNJÜK!!!!!
  Hajnal György, Bogi, Balázs, Andrea

  VálaszTörlés

Kedves olvasó!
A megjegyzésed ellenőrzés után kerül ki a lapra. Köszönöm az észrevételed!