Miramare hotel ****


A Miramare hotel a Chalkidától 20 km-re lévő Eretriában található.

A hotel felszereltsége:
* A hotelben összesen 80 szoba áll a vendégek rendelkezésére, ezeknek egy részéből az Éviai öbölre, más részéből a kertben lévő 2 medencére nyílik kilátás.

A hotel szolgáltatásai:
* room service, ingyenes szabadtéri parkoló, nyugágyak a parton valamint szabadon e célra felhasználható fürdőlepedők, 130 m távolságra saját homokos tengerpart, a part biztonságos, sztoán át való megközelítése, 2 külső medence, melyből az egyik melegített, így akár áprilisban és májusban is használható, teniszpálya, kosárlabdapálya, tornaterem, gyűlésterem, vendéglő, bár, személygépkocsi-bérlés. 

Szobák felszereltsége a központi épületben:
* hűtőszekrény, safe, telefon, LCD szatellites TV, rádióadók melyek a TV készülékkel foghatóak, WI-FI internet, beállítható klíma, hajszárító, mosakodószerek a fürdőszobában, melegíthető törülközőtartó állvány, Skyros-i márvánnyal díszitett fürdő

Szobák felszereltsége a bungalow-kban:
* hűtőszekrény, seif, telefon, SAT TV, állítható klíma, hajszárító, mosakodószerek

1 megjegyzés:

 1. Tamás | 2010-06-09 09:30:52
  Hétfőn érkeztünk vissza, és szeretném megosztani Önnel a tapasztalatainkat, valamint megköszönni a közreműködését.
  Nagyon hasznos volt az athéni szállodával kapcsolatos tanácsa, egyszer elmentünk arra a környékre ahol az Aristoteles hotel van, és való igaz, hogy nem a leg lélekemelőbb a Vathi tér környéke.
  A Nefeli egy meglehetősen alapfokú szálloda, kissé kopottas, de csodálatos helyen van. Mivel mi nem vagyunk az a hisztis fajták, és egyébként is a szállodán kívül töltöttük az időnk nagyobb részét, így tökéletesen megfelelt.
  A személyzet ( a család, mivel családi vállalkozás) egy kivételével mindegyik tagja kedves és segítőkész volt, az az egy úr kissé mogorvább. De ennyi.
  Azt az egyet kissé furcsállottuk, hogy minden nap pontosan ugyanazt szolgálták fel reggelire. Persze lehet, hogy ez csak nekünk volt furcsa, ott teljesen megszokott.
  A Liosion buszállomás megtalálása kissé nehezebben sikerült, de annak fő oka az, hogy az Ön által belinkelt információk közül ez elkerülte a figyelmemet, így azt nem nyomtattam ki.
  De meglett, és könnyedén eljutottunk Chalkidára, onnan pedig a Miramare hotelba.
  Azt az egyet szomorúan tapasztaltuk, hogy a szálloda környékén bolt, vagy bármi vásárlási lehetőség nincs, sőt járda sem, hogy gyalog eljuthassunk valameddig, de nagyon hamar megtanultuk a buszközlekedést és szinte minden nap mentünk valahova. Kimi, Amarintos, és persze több alkalommal Eretria.
  Mindegyik nagyon tetszett. Egyik nap bérelt autóval elmentünk Limnibe is. Már értjük, miért dicsérik minden vonalon ezt a várost.
  A legenyhébb kifejezés, hogy csodálatos. Nagyon tetszett.
  A Miramare-ról egyébként szintén csak jót tudok mondani. Nagyon szép, kényelmes, és az ott dolgozók nagyon kedvesek. Ha esetleg valamikor kapcsolatba lép velük, ezt kérem tolmácsolja is nekik.
  Nem is volt kedvünk hazajönni.

  Összegezve:
  Szeretném ismét megköszönni a segítségét, amellyel hozzájárult hogy ilyen jól telt a nyaralásunk.
  Köszönjük.

  VálaszTörlés

Kedves olvasó!
A megjegyzésed ellenőrzés után kerül ki a lapra. Köszönöm az észrevételed!