Maria ház

A Maria apartmanház egy új épület. Chronia falucska tengerrel párhuzamos főutcáján fekszik, mindazonáltal lakásai nagyrészének nincs közvetlen lelátásuk a tengerre, mivel a ház, az utca nem tengerre néző oldalán fekszik. A part a ház kapujától kb. 10 méternyire van, egy kis utcácskán kell odáig leereszkedni. Tulajdonosai kedves emberek, Németországból hazatelepült görög kivándorlók, ezért a német nyelvet is beszélik. Esténként a tulajdonos az udvarra kitett kis asztala mellett, beszélgetésre várja a ház lakóit.

Kapacitás:
A házban összesen 2 db. kétszobás apartman és 3 db. egyszobás studió vár kiadásra. Minden lakrészhez nagy balkonok tartoznak, melyekről pazar kilátás nyílik a környékre és a felső emeletről a tengerre.

Miért Maria?
Itt vannak egyedül olyan 4 személyes apartmanok, amik tulajdonképpen 3 légterűek. Két külön hálószoba, külön ajtókkal, külön balkonkijárattal. Akik már gyakori Görögország utazók, tudják, hogy az ilyen kényelmes elrendezés nagyon ritka. A konyhában van kis villanysütő, ilyen sincs sok helyen. A falu csendes, jól lehet pihenni, annak ellenére, hogy a ház a falu egyetlen főutcájára néz. Igényes, szép lakások, szép, rendezett az udvar, nagyon ügyes, tiszta, kedves a németül beszélő háziasszony. Tökéletes kiindulópont a környék látnivalóihoz. Olyanoknak ajánlott, akik szeretnek mozogni, más helyeket felfedezni és a lakás csak egy bázis számukra, ahonnan a napi kalandokat lebonyolítják.

A következő képsor nemcsak az apartmanokat mutatja, hanem a környéket, a települést is.


Árak


05/01-05/30 & 10/01-10/31 06/01-06/30 & 09/01-09/30 07/01-07/15 & 08/21-08/31 07/16-08/20
Stúdió 30  € 35  € 45  € 50 €
Apartman 35  € 40 € 55 € 60 €

A fenti árak lakás/éjszaka értendőek, a stúdióban 2 személy valamint az apartmanokban maxim 4 személyig. Plusz személy pótágyon +5 eur/éj.

Foglalás/Érdeklődés

3 megjegyzés:

 1. Aradi Krisztina

  Sziasztok,szia Ágni!
  Augusztusban ismét sikerült Evia szigetén járnunk!!! Egyszerûen fantasztikus!!! Nem tudunk betelni az élménnyel! A Mária házban laktunk ismét, Mária, a házinéni annyira kedves,azt sem tudta mivel kedveskedjen... :) Volt ott minden...süti,szõlõ,házipálinka... Sajnos a vízesést nem láthattuk, ugyanis kiszáradt. Aki Görögbe utazik ajánlom ezt a helyet, ezt a csodálatos szigetet. Biztos vagyok benne, hogy visszatér, úgy mint mi. Köszönjük Ágni, hogy ismét minden zökkenõmentesen zajlott! Még visszatérünk!!!
  Aradi Krisztina, 2006, krityek@freemail.hu

  VálaszTörlés
 2. Aradi Krisztina

  Kedves Ágni!
  Végtelenül boldog vagyok,hogy sikerült megtalálnom a honlapod!Evia szigete maga a csoda,és a háziak is nagyon-nagyon kedvesek voltak!!!Semmi rossz tapasztalom nem volt,a honlapon lévõ információid pontosak és segítséget nyújtanak!!! Egyszóval minden nagyon szuper volt!!!!
  Üdvözlettel:Kriszta
  Aradi Krisztina, 2005

  VálaszTörlés
 3. 2006 nyara

  Kedves Ágnes! Nagyon jól éreztük magunkat. Szerencsésen haza értünk. A Meteorákhoz egy kicsit hamarabb kellett volna elindulnunk, mert az orrunk előtt zárták be a kapukat, de a látvány kívülről is gyönyörű. Köszönjük a segítséget! Kálló Erzsébet (igricz@freemail.hu)

  VálaszTörlés

Kedves olvasó!
A megjegyzésed ellenőrzés után kerül ki a lapra. Köszönöm az észrevételed!