Vaggelica villa


A Vaggelica villa az egyik legszimpatikusabb, legtisztább, legszebb kis-hotel Limniben. 
Limni kikötőjével szemben helyezkedik el. Limni egy mini-város, melynek kikötőjében csak jachtok vagy halászbárkák közlekednek, így nem kell zajtól tartani. Az itt nyaralónak minden a közelében van, a kisváros központja, bevásárlási, szórakozási lehetőségek, strand és ugyanakkor csendes pihenésre is van alkalma, mert a ház a városka központján kívül fekszik.

A villa szolgáltatásai
Összesen 5 lakás van az épületben, ezekből 3 nagyobb: 2 szobás apartmanok, 2 pedig kisebb: 2 személyes stúdiók. A nagy apartmanok közül egyik az első emeleten van, a nappali balkonjáról rá lehet látni a tengerre, a háló ablakából pedig a kisvárosnak hátvédül szolgáló hegyére. A 2. emeleti két apartmannak van egy-egy oldalsó nagy balkonja, melyekről nagyon jól rá lehet látni a tengerre.

A stúdiók, apartmanok felszereltsége

Kétszobás apartmanok: 
egy hálószoba, egy fürdőszoba, egy tágas, világos nappali kanapéval, mely alatt kihúzható matracos ágy van. A nappali egy légtérben van a konyhasarokkal, ahol egy elektromos dupla főzőlap szolgál melegítésre, ugyanakkor a reggelihez való minden edény megtalálható a szekrényekben. 

Egyszobás, kétszemélyes stúdiók: 
a nappali egyben a hálószoba is, két egyszemélyes ággyal. A konyhasarok ugyanolyan mint a nagyobb apartmanokban. Két ilyen stúdió van az épületben, mindkettő az 1. emeleten, az egyikből nem lehet rálátni a tengerre, csak a hegyre.

Minden apartmanban és stúdióban egyszerű hotel-reggelit tartalmazó kosárka áll a vendégek rendelkezésére, a lakásokban tilos a főzés.

 Irányárak 
2015
 05/01-06/30&09/01-10/31  07/01-08/31 
Stúdió 2 szem.45 €50 €
Apartman 2 szem.45 €55 €
Apartman 3 szem.55 €65 €
Apartman 4 szem.65 €75 €


Érdeklődés/Ajánlatkérés

Szállásajánló: miért Vaggelica, Limni?

Ezt a szállást akkor választanám, ha nem kell a fogamhoz vernem a garast. Középkategóriájú, se nem olcsó, se nem túl drága szállás. Nagyon igényes, gyönyörű és rendezett, a felszerelés új, tiszta, gondozott. Sok előnye van: van mosógép:) nagy dolog ez, mikor napi 5 cuccot leizzadunk! A másik: Limniben van és parton! Nagy dolog ez is, hisz Limni legtöbb szállásához jókat kell mászni, mivel a település hegyre épült. Másik előny: falun kívül van, egy csendesebb helyen, így nagy valószínűség szerint tudunk pihenni, nem a randalírozók kiabálását hallgatni. A közelben vannak bárok, cukrászdák, tavernák, üzletek, MINDEN gyalog könnyedén elérhető. A kavicsos strand a ház előtt. Még természetes árnyékot is találhatunk ha kicsit tovább megyünk, a strand régi gyár utáni részére. Ott az aleppó fenyők a vízig nyúlnak majdnem, déli 12-ig árnyék van. Este viszont itt 9-kor megy le a nap, akár 8-kor is lehet úszkálni. A naplemente gyönyörű Limninek ebből a részéből! A víz mindig csendes, órákig bent lehet lenni és kilométereket leúszni mindennap a part mentén, de akár mélyre be, hisz semmilyen veszélyes élőlényt itt soha nem láttak mióta világ a világ. A tulajdonosok? Az asszonykának ajándékboltja van Limniben, a férj kapitány és az év nagy részében távol van. Régi Limnibeli család leszármazottjai mindketten.

Kinek ajánlom? 
Olyanoknak akik igényesebb szállást és nem feltétlenül a legolcsóbbat keresik, és akik szeretik a görög települések nyári hangulatát minden percben kiélvezni.


Mivel Limniben nagyon sok a hétvégi vendég, ezért az árak 2-3 napos tartózkodásra vonatkoznak. Hosszabb idejű tartózkodás és a személyek számától függően kedvezményt lehet elérni, kérjenek ajánlatot!

Az árban foglalt szolgáltatások a következők: klíma használat, központi fűtés télen, éjjel-nappal meleg víz, TV, naponta takarítás, 3 naponta ágyneműcsere, mosógép használata.  Az egyszerű reggelihez valók a konyhában lévő kis kosárban találhatóak: kockavaj, kockalekvár, kétszersült, tea, tej, kávé, gyümölcslé, croissant.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves olvasó!
A megjegyzésed ellenőrzés után kerül ki a lapra. Köszönöm az észrevételed!