Katerina-Victoria hotel


A Katerina-Victoria komplexum, mely Vasiliko helység Kajmeti nevű területén található, több épületből áll. Egy külön épület foglalja magában a konyhát és az emeleti vendéglőt, melyet konferenciateremnek is használnak, egy kisebb, nyitott épület a medence mellett szolgál nyári vendéglőként, majd a tulajdonképpeni szállásokat magába foglaló épületsort egymástól a teniszpálya választja el, mely kérésre voley vagy kosárlabdapályává, illetve 5x5-s mini focipályává alakítható.
A szobák stúdió jellegűek, mindegyikben 2-4 ágy található, jégszekrény, TV, központi fűtés és klíma, fürdőszoba, balkon is tartozik hozzájuk. Mivel összesen 38 szoba található a komplexumban, különálló épületekben, melyeket egymástól szépen rendezett pázsitos kert választ el, ez a hely ideális csoportok, főleg gyerek- és diákcsoportok elhelyezésére. A tengerpart a medence előtti terasz alatt helyezkedik el, minden nyáron a vendégek kívánalmainak megfelelően kialakítva: kavicsok eltakarítva, plusz homokkal fel van dúsítva, nyugágyak és ernyők szolgálják a vendégek kényelmét. A medencét tengervízzel töltik fel és 4 óránként cserélik.

A hotel egyéb szolgáltatásai: bár, medence-bár, medence, saját tengerpart, tenisz, asztalitenisz  célba-lövés  tengeri sportok, ingyen használható nyugágyak. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves olvasó!
A megjegyzésed ellenőrzés után kerül ki a lapra. Köszönöm az észrevételed!