Amaltheia hotel *** - Limni

Az Amaltheia hotel nevét arról a kecskéről kapta, mely tejével táplálta a csecsemő Zeuszt és melynek szarvából később elkészítette a bőségszarut.

Az Amaltheia hotel egy új, 2004-ben épült szálláshely. Apartmanjai egyszobások/kétágyasok, kétszobások/4 fekvőhelyesek, utóbbiak hálószobából és nappaliból állnak. A nappaliban lévő kanapé minden esetben dupla ággyá alakítható át. Bútorzata masszív faragott fa, padlózata csiszolt kő, az ágyakat, kanapékat, ablakokat vastag és jó minőségű anyagok védik, takarják, az apartmanok szokatlanul tágasak. Az apartmanok mindegyikében kandalló, jégszekrény, klímaberendezés, TV található, viszont nincsen konyha, itt tilos főzni. Van egy kis konyhasarok, mely egyszerű reggeli ital elkészítésére alkalmas. Az épület aljában van a kávézó ahol a svéd büfé jellegű reggelit lehet elfogyasztani, az udvaron medence, mellette bár. Együttesen el lehet mondani, hogy a hotel nagyon kellemes nyaralást biztosít.

A tengerparttól csak kb 100 m-re található, a lejárás a partra egy ösvényen történik. A part ezen része nem a legfrekventáltabb, én az Amaltheia lakóinak azt ajánlanám, inkább menjenek el a főúton a kb. 100 m-re található Ostria szállóig, majd ennek a medencés részén át menjenek ki a part legjobb részére.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves olvasó!
A megjegyzésed ellenőrzés után kerül ki a lapra. Köszönöm az észrevételed!