Vasilis stúdiók


Vasilis stúdiók egy pár éve felújított épület, mely a tengerparttól kb. 20 m-re található. Bejáratától a partig aszfaltozott járda vezet, az épület melletti kis olajfaligetben parkolási lehetőség van. Az épületben un. stúdiószobák találhatóak, vagyis olyan szobák melyekben van egy konyhasarok is, egy légtérben a szobával, vagyis a hálóhelyiséggel.

A szobák egyszerű berendezésűek, tiszták, jól karbantartottak. A földszinten kis társalgó, recepció és reggelizőterem található. A ház csoportok elhelyezésére kiváló.
A hotelben összesen 18 stúdió van, a következő elrendezésben:

*** 4 ágyas stúdiók, ezekből van A és B típusú. 
A. stúdió: 
dupla ágy a szobában, 2 db. egyszemélyes ágy a galérián, konyhasarok és fürdőszoba. Összesen két galériás apartman van a házban, ezért aki itt szeretne megszállni, igyekezzen időben foglalni.
B. stúdió: 
emeletes, lenyitható 2 egyszemélyes ágy, melyeket nappal fel is lehet csukni, helymegtakarítás céljából. 

*** 3 ágyas stúdiók: 
dupla ágy és egy egyszemélyes ágy (lenyitható, felcsukható változatban is), konyhasarok, fürdőszoba.
*** 3 ágyas 2. emeleti szobák: 
az épületben 2 db., 3 ágyas stúdió található a 2. emeleten. Az egyikhez ezek közül nem tartozik balkon, csak magasan fekvő ablakok. Buszos csoportok esetén ez a szoba szokott a pilóták vendégszobája lenni. Nagyobb társaság esetén ez a szoba ideális kisebb gyerekek elhelyezésére, balkon hiányában ez a legveszélytelenebb lakás/szoba. A stúdióhoz természetesen tartozik fürdőszoba, egyéb részleteiben ugyanolyan mint a többi. 
A másik 2. emeleti stúdiónak van egy kis balkonja, ahonnan részlegesen rá lehet látni Rovies központi strandjára, valamint a panzió kertjére és a mögötte lévő mellékútra. 

*** 2 ágyas stúdiók: 
2 db. egyszemélyes ágy, konyhasarok, fürdőszoba.

A stúdiók felszereltsége:
* klímaberendezés, TV , jégszekrény, két főzőlap és az ágyak számának megfelelő pohár. 
A konyhasarok nincsen edényekkel ellátva!

A főzés megengedett, abban az esetben, ha a vendég hoz magával kempingfelszerelést, vagy pár edényt. A környéken számos kis taverna és apró étterem várja azokat, akik nem szeretnének főzéssel bajlódni.

A szobák közepes méretűek, pótágy behelyezésére nincs lehetőség. 

Csoportoknak:
20 főn felüli csoportok elhelyezése a július 20-augusztus 20 közötti periódusban nem lehetséges egy házban. Ebben az időszakban a csoportokat több házban tudjuk elhelyezni, de ehhez nagyon korai foglalás szükséges!


Abban az esetben ha a fenti képvetítést nem tudod megtekinteni a készülékeden, ajánlom a képek megtekintése érdekében látogass el IDE

Irányárak  06/30-ig & 09/01-től   07/01-07/19   07/20-08/31 
Stúdió 2 szem. 25 € 30 € 40 €
Stúdió 3 szem. 28 € 35 € 45 €
4 szem. 31 € 40 € 50 €

A fenti árak stúdió/éjszaka értendőek.

A szállás csoportok elhelyezésére kiválóan alkalmas!

Érdeklődés/Foglalás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves olvasó!
A megjegyzésed ellenőrzés után kerül ki a lapra. Köszönöm az észrevételed!