Agali ** hotel


Szálláshely leírása
Az Agali hotel az Agia Anna öböl legszebb részének a tengerpartjára épült. A hotelkomplexum 2 épületből áll, ezek egymástól rendezett, pázsitos udvarral elválasztva. Összesen 30 szoba várja a vendégeket, melyek között 2 valamint 3 ágyasok vannak. A földszinten reggeliző, melynek ablakaiból a tengerre látni. A hotel előtt közvetlenül árnyékolt saját kávézó. A hotel családias jellege nyaranta nagyon sok vendéget vonz ide a közeli fővárosból.

A hotel szolgáltatásai, felszereltsége:
* recepció, reggelizőterem, bár
* asztali társasjátékok
* nyugágyakkal, ernyőkkel felszerelt homokos partrész 
* beach bar
* parkoló
* 30 szoba.

A szobák felszereltsége:
* egyszemélyes ágyak
* kis jégszekrény
* fésülködőasztal, tükörrel
* szekrény
* klímaberendezés
* TV
* telefon.

Videók:


Miért Agali, Agkali/Agia Anna?

Minden évben vannak olyan vendégek, akik hotelben szeretnének lakni. Nem jellemző ez a hozzánk érkező magyar turistákra, akiknek 90%-a apartmant vagy stúdiót keres, ahol főzni is tud. Vannak azonban olyanok, akik pihenni szeretnének és nem főzicskével meg egyéb, mindennapos dolgokkal foglalkozni. No pontosan ezért választanám én is ezt a szállást. Hogy elszakadjak attól, amiben mindennap vagyok. Igazi hotel, nincsen se főzőfülke, se mosogatókagyló. Van azonban büfé jellegű reggeli, ahol annyit lehet enni, amennyi belénk fér. Ha pedig délelőtt jól belakunk, kibírjuk már estig, a vacsora idejéig, így talán még jobban is megéri, mintha valahol főznénk, majd a maradékokat az ügyeletes kóbor macseknek adnánk.. Más, ami nekem tetszik: a hotel közvetlen a parton van. Persze ez azt is jelenti, nem fogunk tudni este 10-kor lefeküdni aludni, bármennyire is jól zárjanak az ablakok. Evia azonban nem Kréta, nem Paralia, nem Zakinthos. Itt a "tömeg" - ami olyan, mint az említett divatosabb helyeken májusban, az augusztus 15 előtti és utáni hétre korlátozódik. De ekkor sincs motorozás vagy különösebb randalírozás az épület előtt, mert nincs a közelben "európai" jellegű disco, az jóval messzebb van innen. A varázsa: csak úgy fürdőruciban leugrunk úszni, majd egyenesen felmehetünk a pár lépésre lévő szobánkba váltani. 

Kinek ajánlom? 
Olyanoknak akik igényesebb, de nem a legdrágább hotel-szállást keresik, és akik szeretik a görög települések nyári hangulatát minden percben kiélvezni. Olyanoknak akik szeretik a durva homokos, egészen apró, kerek kavicsos partokat és a meleg vizű strandokat. Annak ellenére, hogy a part a keleti oldalon, nyílt tenger felől van, ez az egyik legmelegebb vizű part észak Evián.

Érdekesség: szép időben szemben látszik Skopelos, a "Mamma Mia" sziget:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves olvasó!
A megjegyzésed ellenőrzés után kerül ki a lapra. Köszönöm az észrevételed!