Patricia Field workshop

A válság naponta megtizedeli a görög társadalom gyengébb rétegeit, az élet azonban nem áll meg, zajlanak az események nem csak a közélet és politika, de a lightosabb területeken is, ami csak kívülről nézve lightos, hisz akik ezzel foglalkoznak, alaposan megdolgoznak a sikerért. Mint Patricia Field, a görög származású amerikai fashion személyiség, akiről már volt szó ITT.

Most Patricia újból Athénban járt és részt vett Vikcy Kaya supermodell és TV személyiség fashion workshop-ján. Vicky diákjainak olyan szerencsében volt részük, hogy meghallgathatták Patricia Field előadását egy sikeres karrierről a divat területén. Az Oscar-jelölt Patricia apró titkokat osztott meg a diákokkal azzal kapcsolatban, milyen lépéseket szükséges tenni és mire kell vigyázni a styling különböző területein dolgozó szakembereknek. Az egyik alapdolog, ami Patricia szerint szükséges a sikerhez, a saját fashion blog, ugyanis ez simertséget szerez írójának.Patricia-t egy amerikai TV stáb kísérte, ebben az időszakban saját dokumentumfilmjét készíti. A híresség nem utazott rögtön vissza, másnap barátaival és a görög showbiz képviselőivel megünnepelte születésnapját a Shamone klubban. Innen pár jelenés a következő képeken.


Patricia legjobb barátja Görögországban a képen látható Fotis Sergulopulos, aki most nyitotta meg új klubját, a Shamone-t. Ott ünnepelték meg Patricia 71-ik születésnapját. Patricia Amerikából Amanda Lepore híres előadóművésszel érkezett, aki Amerika legnagyobb transzszexuális fashion ikonja ma. Amanda Lepore aznap este fellépett a klubban Patricia tiszteletére.

Amanda Lepore

Meri Synatsaki (Μαίρη Συνατσάκη)

Vikcy Kaya (Βίκυ Καγιά)

Maria Bakodimu (Μαρία Μπακοδήμου)

Xrisa Kalpaki, Iosif Marinaki (Χρύσα Καλπάκη, Ιωσήφ Μαρινάκης)

Peggy Rizu, Christina Pappa (Πέγκυ Ρίζου, Χριστίνα Παππά)

Mathildi Maggira (Ματθίλδη Μαγγίρα)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves olvasó!
A megjegyzésed ellenőrzés után kerül ki a lapra. Köszönöm az észrevételed!