Theo James - egy görög kisisten

A theos görögül és a thita-t rendesen kiejtve:) istent jelent. Mikor Theo James-re néz az ember, arra gondol, találó a név. Igaz Theo igazi vezetékneve Taptiklis. A görög származású fiatal színész Londonban él. Láthattuk Woody Allen «You will meet a tall dark stranger» c. filmjében ahol egy szívtipró gym-edzőt játszik.
Az idei szerepléséről is már sokat hallani, a «The Inbetweeners Movie» c. komédiában szerepel, egy szépfiút alakítva (hja mi mást ?:)), aki barátaival Görögországba érkezik. A célpont Mallia, Kréta szigete, itt pedig senkinek aki itt él, nem kell elmeséljem, mi szokott nyaranta történni. Jó ötlet egy érdekes post-témára.


Aki még ezek után sem figyelne fel rá, az majd bizonyosan észreveszi a «Underworld Awakening» c. filmben, ahol mint szolgálatos szépfiúhoz illik, egy jóképű vámpír szerepében ijesztgeti a szépasszonyokat.Máskülönben Londonban él, egy szót sem beszél görögül, mikor ideje van, a Share Khan nevű bandában zenél és együtt él a barátnőjével, Routh-l. Ez utóbbi kit érdekel?:)

Több videó és kép

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves olvasó!
A megjegyzésed ellenőrzés után kerül ki a lapra. Köszönöm az észrevételed!