Téli árleszállítások

Jó lenne bevásárolni kicsit..
Minden évben ebben az időszakban kezdődnek a téli árleszállítások. Konkrétan január 14-n kezdődtek és pontosan egy hónapot fognak tartani. Az árleszállításos periódus első napjaiban nagyon sokan szoktak lenni. Ugyanis legtöbben azt csinálják, kinéznek maguknak bizonyos ruhadarabokat, cipőket, csizmákat, aztán az első akciós napon már meg is veszik. De nem ritka az sem, hogy ha törzsvásárló vagy, félreteteted magadnak azt a bizonyos árut az árleszállításos időszakra.
Ez persze nem éri meg az üzlettulajdonosnak, aki a kis üzletek esetében maga az eladó is, de ha jó a kapcsolatod és tudják, hogy utána is fogsz náluk vásárolni, akkor megértőek lesznek. Mióta a gazdasági krízis beköszöntött, egyre többen tolonganak az üzletekben ebben az egy hónapban és egyre üresebbek - normális, árleszállításos perióduson kívül - az üzletek. Sok üzletnek az idén sajnos ez az utolsó reménye, hogy fen-maradhasson, míg mások el akarják adni az összes portékát, hogy a vállalkozást felszámolhassák. De lássuk mégis milyen árakon lehet és főleg mit, vásárolni. Egy pár példa jó üzletre:

1. ASOS pulóver, 18.87 euró
2. Blanco kiskabát, 19.99 euró


3.  Top shop postás táska, 18 euró
4.  Zara, kígyóbőr utánzat táska 19.99 euró


5. Stradivarius  bokacsizma bőrutánzatból, 19.99 euró
6.  Fullah Sugah mokaszin , 14.95 euró


Mango csipkeruha, 22.95  euró


Statement nyakbavaló az "Accesorize"-tól, 19.90 euró

A fentiekből lehet látni, hogy vannak jó alkalmi vásárokra lehetőségek, csak igyekezni kell az első napokban nyakunkba venni a várost. Akinek ez nem megy, az majd válogat abban, amit a tömeg meghagy maga után.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves olvasó!
A megjegyzésed ellenőrzés után kerül ki a lapra. Köszönöm az észrevételed!