Egy izgalmas görög csaj Londonban

Nem más, mint a 24 éves Tonia Sotiropoulou. Miközben belefáradtunk már, hogy lássuk a Hollywoodból lógó orral hazajött sztárok újraéledését itthon Görögországban, egy kis fiatal lány dobszó és felvonulás nélkül, csendben teszi dolgát Londonban.
A fiatal színésznő kisebb szerepeket játszott belföldi sorozatokban («Αληθινοί Έρωτες», «Χρυσά Κορίτσια», « Σε είδα», «Λούφα και παραλλαγή») és filmekben (Ψυχραιμία) mielőtt úgy döntött, 21 évesen kipróbálja szerencséjét külföldön.
Három évvel később a legjobb angol színész, Toby Jones oldalán találunk rá, kivel a "Berberian Sound Studio" c. thrillerben játszik együtt. A Peter Strickland rendezésében vászonra kerülő filmben szereplő fiatal görög lányra felfigyeltek az IMDB-nél is és rögtön 4. helyet szavaztak neki az exotikus szépségű színésznők listájában, miközben Angelina Jolie csak a 23. helyezett! LINK


Tonia szerepelt az olasz mentos kampányában ("virgosol"), melyet Olaszországban, Németországban és Franciaországban futtattak le. Játszott Oliver Irving  "life is just a game" c. sorozatában, ő alakította Szent Máriát Martha Fiennes  "Nativity" Installation Projectjé-ben. Ez utóbbi BBC produkció (megj.:Martha Fiennes testvére Ralph és Joseph Fiennes-nek) és a Londoni Covent Gardenben "fut" 2 hónapig. Tonia mindezek mellett az ITV4 egy mini-sorozat forgatásaira készül, melynek címe a "the midnight beast".
Nem kevés eredmény ez egy 24 éves fiatal színésznőtől, kíváncsian várjuk a folytatást.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves olvasó!
A megjegyzésed ellenőrzés után kerül ki a lapra. Köszönöm az észrevételed!