Karácsonyi life style

A gazdasági krízis a görögországi sztárok életét is megváltoztatja. A New Yorki, Londoni és egyéb karácsonyi kiruccanásokhoz szokott görög ügyeletes Tv-sztárok nagy része, az idén belföldöt választja ünnepi színhelyül.

A sikeres műsorszerkesztő, Grigoris Arnautoglu és barátnője, az amerikai-görög Nicole Kotovos Nafpaktia felé veszik útjukat. Mint ismeretes Arnautoglu imádja a görög vidéket, szokás, melyet valószínűleg át szeretne adni a New Yorkból idetelepedett Nicole-nak, ki nem sokat látott eddig a görög falukból.Nafpaktia alpesi tájai
Görögország és vidék felkiáltással készülődik az ünnepekre a nagy sikerű műsorvezető házaspár, kiket csúfosan csak Skordoliagkas néven emlegetnek (skordo=fokhagyma), vezetékneveik összevonásából (Fai Skorda, Jorgos Liagkas). A házaspár Kilkis csodálatos környékét választja utazásuk célpontjául, ahol Fai szülei várják majd tárt karokkal a hazatérő hírességeket.

Kilkis környéke
Athina Ikonomaku, 18 évesen a mezőgazdasági egyetem diákjaként érkezett Athénba nem sok évvel ezelőtt. Az egyetemen töltött második év közben, szerepet kapott Mimi Denissi színházában és onnan nem volt megállj.
Azóta egy sikeres sorozatfilmbeli szerepével, fiatal színésznőként, hirtelen hírességé vált. Az idén ő is szülőföldjét, Skala Lakoniast választja a karácsony megünneplésére.

Skala Lakonias
Christos Dantis nagy sikerű görög rockénekes, valódi nevén Christos Vlachakis. 1990-ben megjelent első lemeze óta rengeteg sikerszámot szerzett, sikeres dalszöveget írt. Társával az idén Syros szigetén ünnepelnek.

Syros

Eddig úgy néz ki, nem sokan utaznak külföldre az idén. Egyik ezek közül a műsorvezető Eleni Menegaki, de arról nem szól a fáma, merre is utazik pontosan. Személye nagy érdeklődést kelt az utóbbi 20 évben, mióta a TV-nél dolgozik, így nem csoda, ha csak visszatértekor tudjuk meg, merre is járt.

Az bizonyos, hogy az idei egyik sikeres új sorozatban játszó Apostolis Totsikas, Berlinbe fog az ünnepekre utazni szíve választottjával.

Jó ünneplést hát minden itthon maradó vagy elutazó közéleti személyiségnek, de még jobbat az egyszerű embereknek!:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves olvasó!
A megjegyzésed ellenőrzés után kerül ki a lapra. Köszönöm az észrevételed!