Magyarok és görögök - 2. nap

Megint nagyon késő van, de tegnap is a fáradtság miatt nem írtam le a 2. napot, így most muszáj megtennem, mielőtt a részleteket elfelejteném. A 2. nap május 1-e volt, amit itt mindig a szabadban való sütögetéssel, kis kirándulásokkal, virágszedéssel ünnepelnek. A közös programot déli 1-kor kezdtük, a reggelinél nem voltam a magyar csoporttal, ők kicsit még sétálgattak, ismerkedtek a hellyel. Délben utánuk mentem és kimentünk egy kb. 1 km-re lévő kis szabadtéri tavernába, ahol sokféle előételből és sült húsokból álló, hosszúra nyúló ebéd volt. A magyar csoporton kívül megint részt vett a görög tánccsoportunk java és rögtön ahogy lenyeltük az utolsó falatot, néhányan még azt sem, megint nagy tánc kerekedett.
Magyar táncház és görög táncok keveredve, nagyon nagyon jó hangulat, az ebéd tökéletes ledolgozása amíg bírtuk, ha jól emlékszem olyan 7 óra felé értem haza. Megint egy sikeres nap, melyről sok videofelvétel készült, kép már kevesebb. Jöjjenek egyelőre a képek. Ma aztán megtudtam, magyar barátaink késő éjjelig beszélgettek és bulizgattak halkan a szállás nagy közös teraszán..:)
A görög tánccsoport
Együtt a három asztal, görögök, magyarok, békés ebédelés
A más jellegű étkezés minden furcsaságait jó kedvvel, pozitív hozzáállással fogadta és próbálta ki mindenki a magyar csoportból.


A "hasapiko" nevű, külföldön is jól ismert táncot tanulják a magyar táncosok
A tánclecke mindkét részről folytatódik..
Időközben egyesek a tánctól fáradt lábaikat áztatták az Éviai öböl vizébe..
Vicces görög férfipáros
A szállásra indul a csapat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves olvasó!
A megjegyzésed ellenőrzés után kerül ki a lapra. Köszönöm az észrevételed!