Papades, az erdei turistafalu

Még május 29-n voltunk az erdei falu felavatóján. Mi már ismertük a helyet, teljesen véletlenül akadtunk rá tavaly, mikor félig volt kész, így örömmel hallottuk, hogy végre használatba adják. Az egyenként 58 nm-s, 20 db faház és egyéb épületekből, terekből (1 kőépület-recepció, 1 fa- 2 emeletes kávézó, ebédlő, kosárpálya, volleypálya, gyerekjátszótér) álló falut a Limni-i erdészeti hivatal égisze alatt építették. Nagyon klassz az egész hely, összesen 80 embert fogad be egyszerre, sztem szuper akár edzőtáborok megrendezésére is. Körbe-körbe a csodás zöld erdők, olyan illatok vannak ott, hogy hihetetlen, a tenger sós levegője keveredik a pineafenyõk összetéveszthetetlen illatával, az oregano és rozmaringbokrok pikánsabb szagával, számomra ez amolyan görög vidék szag:)

Még azt sem lehetett tudni, ki lesz az adminisztrátor, egyelőre úgy hallottuk, a Nileas-i önkormányzat (Agia Anna) aztán majd valaki magánzóé lesz. Hát csodásan szép, nagyon remélem, hogy jól is fog működni.

Sokan összegyűltünk, volt kaja is, ilyenkor mindig felkerül a tonnás bogrács:) és osztogatják a kaját. Sajnos fiaink unják az ilyen "öregeknek való" dolgokat és még mielőtt belekóstolhattunk volna az ingyen konyha ízeibe, levezényeltek bennünket Agia Anna tengerpartjára. Ott megvolt az első idei fürdésünk, a víz 20 fokos volt! Hihetetlen!

Útközben láttunk egy művészi csorgót, ilyet máshol is láttam Évián, nem tudom ki készítheti..

Jobban megnézve most a képet, valami stiklis giccs lehet, mert látom valami drót be van dugva a konnektorba hátul..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves olvasó!
A megjegyzésed ellenőrzés után kerül ki a lapra. Köszönöm az észrevételed!