VISELKEDÉSI NORMÁK

Felhívnám szíves figyelmüket a következőkre: 

A görögök azon rétege között, akik ezt a vidéket és ezeket az apartmanokat látogatják, nem általános szokás az italozás. Annak látványát, valamint az ennek eredményeként létrejött hangoskodást nagyon rosszul is tűrik, főleg a tulajdonosok. A nyugalmukat megzavaró dolgokért biztosak lehetnek abban, hogy szólni fognak. 

Ugyanígy Önöket is arra bátorítom, ha valami zavarja pihenésüket, hangoskodó szomszéd, későn lefektetett hancúrozó kisgyerek, vagy bármi egyéb, ami nem tartozik az általánosan, európai felfogással mért jó-modor és vendéglátás határai közé, kedvesen, de nagyon határozottan szóljanak, akár többször is - akár picit emeltebb hangon is! A görög mentalitás egy - részünkre elég érthetetlen vetülete ez, amíg nem szólunk, eszükbe sem jut, hogy zavarnak. Aki nem szól, az meg van elégedve a helyzetével - tartják. 

Ugyanígy arra is bátorítom Önöket, szóljanak ha valami hiányzik az apartman berendezéséből, pl. tányér vagy evőeszköz. Ez bizony előfordulhat, ekkor kérni kell és általában rögtön meg is kapják amit igényelnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves olvasó!
A megjegyzésed ellenőrzés után kerül ki a lapra. Köszönöm az észrevételed!