SZOBAÁTADÁS

A nemzetközi egyezményeknek megfelelôen a szobákat 12.00 óráig kell elhagyni. Az all inclusive szolgáltatások is a check-out (kijelentkezés) időpontjáig vehetők igénybe. 
Egyénileg megállapodhatnak a recepción (vagy rajtam keresztül megbeszélhetik a tulajdonosokkal), általában külön díj kifizetése nélkül, hogy a szobát későbbi időpontban hagyják el. 

Az érkezés napján a beköltözés legkorábbi időpontja általában 14.00 óra után van. 

A korai érkezés, illetve késői indulás nem jogosítja fel a vendéget a szoba hosszabb használatára. 

A repülőgép menetrendjéből fakadó esetleges késői érkezés, vagy korai indulás miatt igénybe nem vett szolgáltatások díját (tartózkodás, étkezés) a szállodák sem az utasoknak, sem az utazási közvetítőknek, sem az utazási irodáknak nem fizetik vissza. A szállodák és apartmanházak a megrendelt szolgáltatásokat a repülőgép érkezésétől és indulásától függetlenül biztosítják. A szállás és az ahhoz kapcsolódó ellátás mereven összetartozó két szolgáltatás, amit a szállodák együtt biztosítanak. 

Mindezek ellenére ha Önök olyan időpontban érkeznének, mely nem felel meg a fent említett nemzetközi egyezményeknek, akkor jó ha azt velem előlegesen megbeszélik. Így közbenjárhatok a tulajdonosoknál és megtudhatom, milyen időpontban szabadul fel Önök előtt az apartman. Ezáltal megtörténhet, hogy jóval a beköltözés általánosan elfogadott 14:00 órai időpontja előtt lesz annyi idejük, hogy megfelelően kitakaríthassák a szobát és Önöknek azt átadhassák.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves olvasó!
A megjegyzésed ellenőrzés után kerül ki a lapra. Köszönöm az észrevételed!