LEMONDÁSPOLITIKA

A szállás árának a kiegyenlítése a következőképpen történik:

Az előleg befizetése után hátramaradó összeget (hátralék), a vendég a helyszínen kell kiegyenlítselehetőleg a szállás elfoglalásának a napján. A hátralékot a szállásadónak, vagy a szállásadót képviselő személynek kell átadni.

Abban az esetben ha a már lefoglalt szállást le szeretné az utas mondani, azt meghatározott kötbérfizetési kötelezettség mellett teheti meg, melyet az előleg kifizetett összegéből von le a szállásadó. 


A kötbért a következőképpen számolják:


abban az esetben ha a szállás elfoglalásának a dátuma előtti 22 nappal vagy ennél több nappal előtte történik a lemondás, akkor a szállásadó köteles az egész előleg összegét visszafizetni, az átutalási költségek a vendéget terhelik
- Abban az esetben ha a szállás elfoglalása előtti 21 napban történik a lemondás, akkor az előleg összegének a felét köteles visszautalni a szállásadó, az átutalási költségek ez esetben is a vendéget illetik.
(információk 2017 - EOT - Görög Nemzeti Turisztikai Intézet -

  
Kérem vegyék figyelembe, hogy:

amennyiben a vendég a szállást elhagyja a bérleti időszak lejárta előtt, a fel nem használt napok visszatérítésére nincs lehetőség! 
* amennyiben az utasok a bejelentett létszámnál többen érkeznek, úgy a szállásadónak jogában áll a foglalási adatlapon nem szereplő személyt kiutasítani vagy érte felárat felszámolni.
* a foglaló  nem ugyanaz az előleggel, lemondás esetén a foglalót nem utalják vissza (ált. 10 euró és fedezi a szervezési költségeket)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves olvasó!
A megjegyzésed ellenőrzés után kerül ki a lapra. Köszönöm az észrevételed!